Welkom bij Slim Zelfstandig   Click to listen highlighted text! Welkom bij Slim Zelfstandig

Slim!
Zelfstandig

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Flickr Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest

Wil je weten welke smartwatch systeem bij jouw past? Klik dan hier. Wil je meer weten over de soorten schermen? Klik dan hier.

Algemene informatie

Artikelindex

verschil in schermenWe hebben op dit moment te maken met een groot aantal verschillende schermen op je TV, laptop, tablet, smartwatch en smartphone. Vaak wordt de informatie over een beeldscherm genegeerd. Dit is onverstandig, want welk scherm je aanschaf is een groot verschil in gezondheid, comfort en kwaliteit. Wat is een LCD, OLED, QLED, AMOLED en Super AMOLED-scherm?

Heb je een ouder scherm dan kan het zijn dat het nog een ander type is, maar deze zijn voor het aanschaffen van nieuwe producten niet langer meer relevant en zullen op SlimZelfstandig niet voorkomen. Daarom beperk ik mij tot deze vijf beeldschermen. Het is verstandig om over alle 5 de technieken te lezen, daar de eerst volgende een uitbreiding is op de voorgaande techniek.

 

Blijf op de hoogte van de laatste tips en artikelen
Please wait
Om de weblog handicap-vriendelijk te laten functioneren, kan ik geen cookies uitsluiten. Ik volg geen bezoekers. Vind je dat goed?