Welkom bij Slim Zelfstandig   Click to listen highlighted text! Welkom bij Slim Zelfstandig

Slim!
Zelfstandig

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Flickr Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest

vanaf € 1,48 p/stuk

usb-lader-magnetisch Het is fijn dat alles kleiner en dunner. Ook het gaatje waar de oplader in gaat. Voor de één, omdat hij motorisch niet zo sterk is en de ander omdat hij niet kan zien waar het gaatje zit. Ook voor luie mensen, mensen die geen tien verschillende snoeren in huis willen hebben, die geen tijd hebben om op te laden of voor wie last heeft van kabelbreukjes is dit interessant...voor iedereen dus.

Wil je een nog makkelijker oplossing, laad dan draadloos op zie: Draadloze opladers en Oudere telefoons draadloos opladen

Aanleiding

Voor mij heeft de keuze voor deze oplader één reden en twee oorzaken: Binnen een aantal maanden liggen mijn opladers in de prullenbak. Dit komt omdat ik mijn telefoon veel gebruik en dus regelmatig moet opladen. Onder het opladen gebruik ik deze ook, waardoor het snoer in een onnatuurlijke hoek naar beneden hangt. Dit is onoverkomelijk, ook al heb je hem alleen op een tafel liggen, want dat heet de zwaartekracht. In de tweede plaats trillen mijn handen en hoe harder deze trillen, hoe slechter ik zie (mijn oogspieren doen dat dan namelijk ook). Apple heeft op zijn oplader de kopere contactpuntjes aan de buitenkant zitten, die gevoelig zijn voor beschadigingen en hetzelfde geldt voor de connector op de printplaat als je daar in een verkeerde hoek tegen aanstoot. Een bezoeker die zeker geen nerd is attendeerde mij op het volgende...Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb magnetische oplaadkabels voor bijna alle telefoons, tablets en alles waar nogmeer een oplaadsnoer ingaat: Het Snelle magnetische oplaadsnoer

verschillende soorten aansluitingOplader voor micro USB, C-USB en iPhone/iPad

Bij de komst van USB, in 1996, was het idee dat we internationaal zouden gaan werken met allemaal hetzelfde snoer en dezelfde stekker. We zijn nu 23 jaar later en het resulataat is dat we dit slechts aan één kant van de snoeren hebben bereikt. Op de meeste oplaadsnoeren hebben we aan één kant de vertrouwde USB stekker zitten, terwijl aan de andere kant kunnen er 6 verschillende stekkers zitten, waarvan er 3 breed in omloop nog zijn: mini-, micro-, micro 3.0 - en type C-USB en de Apple 30-pins (tot iPhone 4) en -lightningkabel. Dit probleem lost zich met dit deze Snelle magnetische oplaadsnoer op. Met dit snoer kan je zowel de USB micro 3.0, alsook de type C-USB en Apple lightning aansluiting gebruiken.

 

 

Magnetische micro USB connector stekker oplaadsnoer opladerMagnetische USB C opladerLightning Magnetische Oplader

Voordelen een magnetische oplader

Het uiteinde van de stekker is in dit geval magnetisch. In plaats dat je iedere keer de stekker in en uit je telefoon haalt, laat je nu de stekker er in zitten. Het uiteinde van het snoer heeft een universele magnetische plug. Als je deze wilt aansluiten hoef je het snoer niet precies op de juiste plek te houden. Het Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb Snelle magnetische oplaadsnoer hoeft alleen maar in de buurt van je telefoon of tablet te komen en zal vervolgens automatisch, door de magentische aantrekkingskracht, naar de telefoon of tablet trekken en precies op zijn plaats zich vasthechten. Hierdoor kan je een zwakke coordinatie hebben en desondanks toch hem op de juiste plek laten verbinden. Als je slecht of niet ziet, kan je wel voelen waar de opening zit, maar je hoeft niet te prutsen om hem goed om en op exacte de juiste hoogte in te steken. 

Verschillende varianten van de snelle magnetische oplaadsnoeren

Als je dit product al eens bent tegengekomen zal het je zijn opggevallen dat er verschillende modellen zijn. Toch heb ik voor dit artikel (en voor eigen gebruik) gekozen voor speciaal dit type aansluiting. Degene die in dit artikel wordt besproken is rond. Er zijn echter ook rechtvormige met afgeronde hoeken in omloop. Dit is misschien ook wel het meest voor de handliggende om te gebruiken. De telefoons zijn tegenwoordig steeds dunner, waardoor het steeds belangrijker is dat de kabels ook plat zijn. Hier kleeft echter ook een nadeel aan. Het snoer zal altijd achtover of voorover buigen, omdat hij niet naar links of rechts kan bewegen. Hierdoor onstaat al snel een breukje in het snoer, net achter de connector. Uiteraard zijn er fabrikanten die er daarom voor hebben gekozen het snoer aan het uiteinde extra steun te geven. Dat is natuurlijk een prachtig idee, maar je raad het al: Dan komt de breuk, hoewel later, direct achter de verstevinging in de kabel. Daarom bedachten fabrikanten om de snoeren heen een nylon of ledere bekleding aan te brengen, ook dit brengt extra beschermig met zich mee. Toch gaan ook deze kabels binnen afzienbare tijd kapot. Toen kwamen de Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb magnetische kabels op de markt en kozen de fabrikanten er voor om hun bestaande kabels te upgraden door aan hun extra stevige kabels een magnetische connector te maken. Nu hadden andere fabrikanten al ontdekt dat je de levensduur van een kabel kan redden, door de connector L-vormig te maken, waardoor een snoer bijvoorbeeld op een tafel of een kast kan leggen, zonder dat er een scherpe vouw in de kabel komt. Hoe je het echter wendt of keert, een breuk komt er vroerg of laatt wel te zitten waar het snoer begint te buigen. 

Er waren echter ook fabrikanten die deze Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb magnetische snoeren maakte met een ronde stekker. Rond heeft het voordeel at er geen onder, boven en zijkanten aanzitten. Hierdoor hoef je niet te draaien aan je kabel. Dit bespaart onnodige spanning op je snoer. Als je nu dit slimme idee combineer met de slimme oplossing van een L-vormige stekker, krijg je een geniale oplossing: Een snoer die je zonder zorgen kan overgeven aan de zwaartekracht. Of je telefoon nu boven het stopcontact ligt, er onder of opzij, altijd zal het snoer gaan hangen in de stand waar geen druk op staat. Hierdoor heb nooit meer een knik in je kabel. Of je nu je telefoon braaf laat liggen onder het opladen of dat je hem oppak en gaat gebruiken, maakt niet uit, want doordat hij rond is draait hij mee. Door de drie eigenschappen, magneet, L-vormige stekker en het ronde uiteinde zal de lange poot van de L altijd naar beneden hangen.

Dit zorgt er voor dat er vier Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb varianten in omloop zijn:

Snelle magnetische oplader met platte rechte stekker Platte rechte stekkerovaalusb

Snellader USB oplaadsnoer met platte stekker L-vormig Platte stekker L-vormigHTB1qDwCaoLrK1Rjy1zbq6AenFXaf

Ronde rechte stekker snelle oplader oplaadsnoer Ronde rechte stekkerScreenshot 2019-04-13 at 22.58.40

Ronde L-vormige magnetische snelle oplaadkabel oplader Ronde L-vormige usb-lader-magnetisch

Extra meerwaarde

Ik weet zeker dat dit oplaadsnoer reeds een meerwaarde is ten opzichte van uw huidige oplader. Toch valt er nog meer te zeggen kabel constructieover dit oogschijnlijke simpele snoer: zo heeft de L-vormige stekker, of ook wel de elleboogstekker genoemd, het voordeel dat je de telefoon in je hand kan blijven en houden terwijl deze oplaad. Ook al houd je het scherm horizontaal, dan nog is vormt het snoer geen hinder in je hand. Met name bij foto's, video's en games heeft dit een groot voordeel. Een tweede voordeel is je de magneetplug altijd kan laten zitten, met als gevolg dat er geen vuil in je telefoon komt. Vuil zorgt er namelijk voor dat telefoons niet meer (goed) opladen. Het weerd ook gelijk vocht, wat aanslag op het koper voorkomt. Ook dit een reden dat telefoons niet meer goed opladen of dat je contact in je telefoon breekt. Ten derde laad je telefoon extreem snel op, doordat hij een energie overdracht heeft van 3 Amper. Er zit een inteligente schakelaar ingebouwd, die er voor zorgt dat, indien je telefoon deze snelheid niet ondersteund, overschakeld op 2 Amper. Dit heeft niet alleen tot gevolg dat je telefoon of tablet razend snel oplaad, maar ook nog eens sneller gaat werken. Hoewel dit onlogisch klinkt, wordt dit keer op keer aangetoont als men dit gaat testen. De Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb snelle magnetische oplaadkabel is ook nogeens slim in elkaar gezet door de draden op te bouwen uit flinterdunnen koperstrengen, die vervolgens worden omricht door dikkere koperstrengen. Daarna zijn deze dubbel geweven kabels ook nog eens, bij de hoofddraden, gegoten in een kopere buitenlaag en de kabels die gevoelig zijn voor onderling contact zijn vervolgens geisolleerd een kunststof film. En terwijl je hem aan de oplader heb liggen, kun je de kabel gelijk gebruiken als datakabel. Als datakabel heeft hij de hoge overdracht snelheid van 450 Mbps (micro USB en Lightning) tot 4,8 Gbps (bij USB C). Dit is vele malen sneller dan de standaard USB kabels met een snelheid van 1,5 tot 12 Mbps. Deze kabel is dus ook nog eens de Ferrari onder de oplaadsnoeren. Tot slot zijn deze Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb snelle magnetische oplaadkabels met een kruissteek geweven in nylon, waardoor ze nog minder gevoelig zijn voor kabelbreuken en de stof aan de buitenkant niet gaat pluizen of draden er uit gaan hangen. In de stekker zit een LED-je die blauw brand als de stekker in de oplader zit. Hierdoor is hij makklelijk in het donker te vinden als je in bed ligt of als hij in de auto in het donker aan de sigarettenlader hangt. 

Oordeel

Er viel veel te vertellen over in eerste instantie simpel lijkende snoertje. De bedenkers van de Bestel een magnetische oplaadkabel voor je telefoon tablad ipad iphone usb snelle magnetische oplaadsnoeren zijn over hun eigen schaduw heen gestapt, door er voor te kiezen om serieus na te denken over hoe je een allerdaagsproduct toegankelijker kan maken voor mensen met een beperking en gelijkertijd een heel rijtje aan meerwaarden weet toe te voegen aan deze  Snelle USB oplaadkabels. Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat ik kan afdingen aan dit snoer. Het enige wat ik eventueel er over kan zeggen is dat het fijn zou zijn in dien deze bestelbaar zou zijn in langere versies dan de maximale lengte van 2 meter. Ik moet eerlijk zeggen dat de fabrikanten wel vaag zijn over de garantie opo deze kabels. Ondanks deze kleine minpuntjes, kan ik nog één pluspunt toevoegen aan dit product, namelijk de prijs. De kabels zijn te bestellen vanaf € 2,00 tot € 5,00 te bestellen, inclusief verzendkosten. Vanaf 50 cent kan je extra stekkertjes bij bestellen. Mocht je ze graag los op zak hebben, dan zijn er ook leuke sleutelhangers verkrijgbaar met een opbergvakje voor de magneetjes. Hiermee kom ik tot de beoordeling:   Click to listen highlighted text! Het is fijn dat alles kleiner en dunner. Ook het gaatje waar de oplader in gaat. Voor de één, omdat hij motorisch niet zo sterk is en de ander omdat hij niet kan zien waar het gaatje zit. Ook voor luie mensen, mensen die geen tien verschillende snoeren in huis willen hebben, die geen tijd hebben om op te laden of voor wie last heeft van kabelbreukjes is dit interessant...voor iedereen dus. Wil je een nog makkelijker oplossing, laad dan draadloos op zie: Draadloze opladers en Oudere telefoons draadloos opladen Aanleiding Voor mij heeft de keuze voor deze oplader één reden en twee oorzaken: Binnen een aantal maanden liggen mijn opladers in de prullenbak. Dit komt omdat ik mijn telefoon veel gebruik en dus regelmatig moet opladen. Onder het opladen gebruik ik deze ook, waardoor het snoer in een onnatuurlijke hoek naar beneden hangt. Dit is onoverkomelijk, ook al heb je hem alleen op een tafel liggen, want dat heet de zwaartekracht. In de tweede plaats trillen mijn handen en hoe harder deze trillen, hoe slechter ik zie (mijn oogspieren doen dat dan namelijk ook). Apple heeft op zijn oplader de kopere contactpuntjes aan de buitenkant zitten, die gevoelig zijn voor beschadigingen en hetzelfde geldt voor de connector op de printplaat als je daar in een verkeerde hoek tegen aanstoot. Een bezoeker die zeker geen nerd is attendeerde mij op het volgende... magnetische oplaadkabels voor bijna alle telefoons, tablets en alles waar nogmeer een oplaadsnoer ingaat: Het Snelle magnetische oplaadsnoer Oplader voor micro USB, C-USB en iPhone/iPad Bij de komst van USB, in 1996, was het idee dat we internationaal zouden gaan werken met allemaal hetzelfde snoer en dezelfde stekker. We zijn nu 23 jaar later en het resulataat is dat we dit slechts aan één kant van de snoeren hebben bereikt. Op de meeste oplaadsnoeren hebben we aan één kant de vertrouwde USB stekker zitten, terwijl aan de andere kant kunnen er 6 verschillende stekkers zitten, waarvan er 3 breed in omloop nog zijn: mini-, micro-, micro 3.0 - en type C-USB en de Apple 30-pins (tot iPhone 4) en -lightningkabel. Dit probleem lost zich met dit deze Snelle magnetische oplaadsnoer op. Met dit snoer kan je zowel de USB micro 3.0, alsook de type C-USB en Apple lightning aansluiting gebruiken.     Voordelen een magnetische oplader Het uiteinde van de stekker is in dit geval magnetisch. In plaats dat je iedere keer de stekker in en uit je telefoon haalt, laat je nu de stekker er in zitten. Het uiteinde van het snoer heeft een universele magnetische plug. Als je deze wilt aansluiten hoef je het snoer niet precies op de juiste plek te houden. Het  Snelle magnetische oplaadsnoer hoeft alleen maar in de buurt van je telefoon of tablet te komen en zal vervolgens automatisch, door de magentische aantrekkingskracht, naar de telefoon of tablet trekken en precies op zijn plaats zich vasthechten. Hierdoor kan je een zwakke coordinatie hebben en desondanks toch hem op de juiste plek laten verbinden. Als je slecht of niet ziet, kan je wel voelen waar de opening zit, maar je hoeft niet te prutsen om hem goed om en op exacte de juiste hoogte in te steken.  Verschillende varianten van de snelle magnetische oplaadsnoeren Als je dit product al eens bent tegengekomen zal het je zijn opggevallen dat er verschillende modellen zijn. Toch heb ik voor dit artikel (en voor eigen gebruik) gekozen voor speciaal dit type aansluiting. Degene die in dit artikel wordt besproken is rond. Er zijn echter ook rechtvormige met afgeronde hoeken in omloop. Dit is misschien ook wel het meest voor de handliggende om te gebruiken. De telefoons zijn tegenwoordig steeds dunner, waardoor het steeds belangrijker is dat de kabels ook plat zijn. Hier kleeft echter ook een nadeel aan. Het snoer zal altijd achtover of voorover buigen, omdat hij niet naar links of rechts kan bewegen. Hierdoor onstaat al snel een breukje in het snoer, net achter de connector. Uiteraard zijn er fabrikanten die er daarom voor hebben gekozen het snoer aan het uiteinde extra steun te geven. Dat is natuurlijk een prachtig idee, maar je raad het al: Dan komt de breuk, hoewel later, direct achter de verstevinging in de kabel. Daarom bedachten fabrikanten om de snoeren heen een nylon of ledere bekleding aan te brengen, ook dit brengt extra beschermig met zich mee. Toch gaan ook deze kabels binnen afzienbare tijd kapot. Toen kwamen de  magnetische kabels op de markt en kozen de fabrikanten er voor om hun bestaande kabels te upgraden door aan hun extra stevige kabels een magnetische connector te maken. Nu hadden andere fabrikanten al ontdekt dat je de levensduur van een kabel kan redden, door de connector L-vormig te maken, waardoor een snoer bijvoorbeeld op een tafel of een kast kan leggen, zonder dat er een scherpe vouw in de kabel komt. Hoe je het echter wendt of keert, een breuk komt er vroerg of laatt wel te zitten waar het snoer begint te buigen.  Er waren echter ook fabrikanten die deze  magnetische snoeren maakte met een ronde stekker. Rond heeft het voordeel at er geen onder, boven en zijkanten aanzitten. Hierdoor hoef je niet te draaien aan je kabel. Dit bespaart onnodige spanning op je snoer. Als je nu dit slimme idee combineer met de slimme oplossing van een L-vormige stekker, krijg je een geniale oplossing: Een snoer die je zonder zorgen kan overgeven aan de zwaartekracht. Of je telefoon nu boven het stopcontact ligt, er onder of opzij, altijd zal het snoer gaan hangen in de stand waar geen druk op staat. Hierdoor heb nooit meer een knik in je kabel. Of je nu je telefoon braaf laat liggen onder het opladen of dat je hem oppak en gaat gebruiken, maakt niet uit, want doordat hij rond is draait hij mee. Door de drie eigenschappen, magneet, L-vormige stekker en het ronde uiteinde zal de lange poot van de L altijd naar beneden hangen. Dit zorgt er voor dat er vier  varianten in omloop zijn:  Platte rechte stekker  Platte stekker L-vormig  Ronde rechte stekker  Ronde L-vormige Extra meerwaarde Ik weet zeker dat dit oplaadsnoer reeds een meerwaarde is ten opzichte van uw huidige oplader. Toch valt er nog meer te zeggen over dit oogschijnlijke simpele snoer: zo heeft de L-vormige stekker, of ook wel de elleboogstekker genoemd, het voordeel dat je de telefoon in je hand kan blijven en houden terwijl deze oplaad. Ook al houd je het scherm horizontaal, dan nog is vormt het snoer geen hinder in je hand. Met name bij fotos, videos en games heeft dit een groot voordeel. Een tweede voordeel is je de magneetplug altijd kan laten zitten, met als gevolg dat er geen vuil in je telefoon komt. Vuil zorgt er namelijk voor dat telefoons niet meer (goed) opladen. Het weerd ook gelijk vocht, wat aanslag op het koper voorkomt. Ook dit een reden dat telefoons niet meer goed opladen of dat je contact in je telefoon breekt. Ten derde laad je telefoon extreem snel op, doordat hij een energie overdracht heeft van 3 Amper. Er zit een inteligente schakelaar ingebouwd, die er voor zorgt dat, indien je telefoon deze snelheid niet ondersteund, overschakeld op 2 Amper. Dit heeft niet alleen tot gevolg dat je telefoon of tablet razend snel oplaad, maar ook nog eens sneller gaat werken. Hoewel dit onlogisch klinkt, wordt dit keer op keer aangetoont als men dit gaat testen. De  snelle magnetische oplaadkabel is ook nogeens slim in elkaar gezet door de draden op te bouwen uit flinterdunnen koperstrengen, die vervolgens worden omricht door dikkere koperstrengen. Daarna zijn deze dubbel geweven kabels ook nog eens, bij de hoofddraden, gegoten in een kopere buitenlaag en de kabels die gevoelig zijn voor onderling contact zijn vervolgens geisolleerd een kunststof film. En terwijl je hem aan de oplader heb liggen, kun je de kabel gelijk gebruiken als datakabel. Als datakabel heeft hij de hoge overdracht snelheid van 450 Mbps (micro USB en Lightning) tot 4,8 Gbps (bij USB C). Dit is vele malen sneller dan de standaard USB kabels met een snelheid van 1,5 tot 12 Mbps. Deze kabel is dus ook nog eens de Ferrari onder de oplaadsnoeren. Tot slot zijn deze  snelle magnetische oplaadkabels met een kruissteek geweven in nylon, waardoor ze nog minder gevoelig zijn voor kabelbreuken en de stof aan de buitenkant niet gaat pluizen of draden er uit gaan hangen. In de stekker zit een LED-je die blauw brand als de stekker in de oplader zit. Hierdoor is hij makklelijk in het donker te vinden als je in bed ligt of als hij in de auto in het donker aan de sigarettenlader hangt.  Oordeel Er viel veel te vertellen over in eerste instantie simpel lijkende snoertje. De bedenkers van de  snelle magnetische oplaadsnoeren zijn over hun eigen schaduw heen gestapt, door er voor te kiezen om serieus na te denken over hoe je een allerdaagsproduct toegankelijker kan maken voor mensen met een beperking en gelijkertijd een heel rijtje aan meerwaarden weet toe te voegen aan deze  Snelle USB oplaadkabels. Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat ik kan afdingen aan dit snoer. Het enige wat ik eventueel er over kan zeggen is dat het fijn zou zijn in dien deze bestelbaar zou zijn in langere versies dan de maximale lengte van 2 meter. Ik moet eerlijk zeggen dat de fabrikanten wel vaag zijn over de garantie opo deze kabels. Ondanks deze kleine minpuntjes, kan ik nog één pluspunt toevoegen aan dit product, namelijk de prijs. De kabels zijn te bestellen vanaf € 2,00 tot € 5,00 te bestellen, inclusief verzendkosten. Vanaf 50 cent kan je extra stekkertjes bij bestellen. Mocht je ze graag los op zak hebben, dan zijn er ook leuke sleutelhangers verkrijgbaar met een opbergvakje voor de magneetjes. Hiermee kom ik tot de beoordeling:

eeneeneeneeneen

 

Blijf op de hoogte van de laatste tips en artikelen
Please wait
Om de weblog handicap-vriendelijk te laten functioneren, kan ik geen cookies uitsluiten. Ik volg geen bezoekers. Vind je dat goed?