Welkom bij Slim Zelfstandig   Click to listen highlighted text! Welkom bij Slim Zelfstandig

Slim!
Zelfstandig

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Flickr Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest

Gratis

homeicon Strikt genomen heeft u maar één ding nodig: een computer, laptop, tablet of smartphone. Daarnaast is het prettig als beschikt over minimaal een Google Home Mini, maar deze is niet onmisbaar. In dit artikel vind u de links naar de websites waar u veilig de juiste software of app GRATIS kunt downloaden. Klik op de button van uw favoriete toestel om de juiste app(licatie) te downloaden

 

Google Home kun je op bijna ieder soort digitaal aparaat gebruiken. Dit maakt het tot een heel toegankelijk product. Volg de volgende stappen:

1 Download Google Home via onze download downloadpagina op het bestemde aparaat

2 Open het gedownloade bestand en volg de instructies op uw scherm

3 Je kunt nu Google Home gebruiken. Veel succes er mee!

Je kunt onder de titel klikken op de tag van Google Home, dan krijg je alle ideeën op de blog met Google Home. 

Wil je liever ook kunnen praten tegen Google Home, download dan ook Google Assistant.   Click to listen highlighted text! Strikt genomen heeft u maar één ding nodig: een computer, laptop, tablet of smartphone. Daarnaast is het prettig als beschikt over minimaal een Google Home Mini, maar deze is niet onmisbaar. In dit artikel vind u de links naar de websites waar u veilig de juiste software of app GRATIS kunt downloaden. Klik op de button van uw favoriete toestel om de juiste app(licatie) te downloaden   Google Home kun je op bijna ieder soort digitaal aparaat gebruiken. Dit maakt het tot een heel toegankelijk product. Volg de volgende stappen:  Download Google Home via onze  downloadpagina op het bestemde aparaat  Open het gedownloade bestand en volg de instructies op uw scherm  Je kunt nu Google Home gebruiken. Veel succes er mee! Je kunt onder de titel klikken op de tag van Google Home, dan krijg je alle ideeën op de blog met Google Home.  Wil je liever ook kunnen praten tegen Google Home, download dan ook Google Assistant.

Beoordeling

eeneeneeneenhalf

volgende

Blijf op de hoogte van de laatste tips en artikelen
Please wait
Om de weblog handicap-vriendelijk te laten functioneren, kan ik geen cookies uitsluiten. Ik volg geen bezoekers. Vind je dat goed?