Welkom bij Slim Zelfstandig   Click to listen highlighted text! Welkom bij Slim Zelfstandig

Slim!
Zelfstandig

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Flickr Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest

Beperk je beperkingen met SlimZelfstandig.nl

tv met logoSlim!Zelfstandig is een fase verder gekomen in het profesionaliseren. Daarvoor is er een slogan bedacht. Steeds vaker voeg ik video's aan de artikelen toe, waarvoor ik een intro heb gemaakt, zodat je video's van Slim!Zelsftandig gelijk zult herkenen. Als trouwe lezer mag je als eerste kennis mee maken.

 Aanleiding

Slim!Zelfstandig is ontstaan om oplossingen te publiceren die ik thuis toepas om zelfstandig te blijven, terwijl mijn lichaamsconditie achteruit gaat. Vaak maak ik gebruik van slimme technologie die voor een klein bedrag verkrijgbaar is, maar meestal zonder uitleg hoe je deze kan gebruiken. Verder zijn er veel meer producten in omloop voor mensen met een beperking, die misschien oorspronkelijk een ander doel hadden, maar jou kunnen helpen om met zo min mogelijk hulp zelfstandig te functioneren.

Slogan

Nu Slim!Zelfstandig een vast format heeft gekregen kan er ook een slogan aan worden verbonden. De slogan is geworden: Beperk je beperkingen met SlimZelfstandig.nl Dit vat redelijk samen wat de inhoud van deze site is en bevat een klein toefje humor, zoals dit aan de meeste artikelen ook wordt toegevoegd, om deze laagdrempelig te houden.

Video introductie

In de achterliggende weken ben ik zo veel mogelijk artikelen gaan voorzien van video's. Je kon reeds alle artikelen lezen en beluisteren. Nu kan je ook bij steeds meer artikelen video's te kijken. Het ontbreekt vaak aan geschikte video's of wordt het begrenst door rechten. Daarom zal ik steeds meer zelf video's gaan maken, met de hulp van mijn dochter Willianne. Om het herkenbaar en uniform te maken, starten we elke aflevering met onze eigen intro. Bekijk deze nu als eerste:

Uiteraard ben ik benieuwd naar jouw idee hierover. Laat je opmerking achter op YouTube of stuur deze via de mail of WhatApp.

Blijf op de hoogte van de laatste tips en artikelen
Please wait
Om de weblog handicap-vriendelijk te laten functioneren, kan ik geen cookies uitsluiten. Ik volg geen bezoekers. Vind je dat goed?