Welkom bij Slim Zelfstandig   Click to listen highlighted text! Welkom bij Slim Zelfstandig

Slim!
Zelfstandig

 

Volg ons op Facebook Volg ons op Flickr Volg ons op Instagram Volg ons op Pinterest

Gratis

Je heb niet perse een Google Home Mini of luxer nodig. Op heel veel smartphones en tablets kun je namelijk zelf Google Assistant zetten. Zo kun je bijna ieder mobiel aparaat met je mond bedienen. Het minpuntje is alleen dat je de app moet aanklikken, voordat je hem kunt gebruiken en dus niet gelijk kunt beginnen te praten. Verder functioneerd dit hetzelfde als dat je een Google Home Mini of luxer gebruik. 

 

Maak je gebruik van een iPhone, iPad of een Android smartphone of tablet, dan kun je deze app waarschijnlijk downloaden. Het kan echter zijn dat je eigen apparaat wel iOS of Android er op heeft staan, maar te oud of te traag is om deze app te gebruiken. Dan is het niet mogelijk om deze app te downloaden.    Click to listen highlighted text! Je heb niet perse een Google Home Mini of luxer nodig. Op heel veel smartphones en tablets kun je namelijk zelf Google Assistant zetten. Zo kun je bijna ieder mobiel aparaat met je mond bedienen. Het minpuntje is alleen dat je de app moet aanklikken, voordat je hem kunt gebruiken en dus niet gelijk kunt beginnen te praten. Verder functioneerd dit hetzelfde als dat je een Google Home Mini of luxer gebruik.    Maak je gebruik van een iPhone, iPad of een Android smartphone of tablet, dan kun je deze app waarschijnlijk downloaden. Het kan echter zijn dat je eigen apparaat wel iOS of Android er op heeft staan, maar te oud of te traag is om deze app te gebruiken. Dan is het niet mogelijk om deze app te downloaden. 

1 Download de app vanaf de download downloadpagina

2 Volg de installatie-instructies op je scherm

3 Klik in de rechterbovenhoek op je profiel

4 Ga naar Assistent > Verder praten

5 Schakel Gespreksmodus in en ga één stap terug

6 Ga naar Mijn dag en geef aan welke informatie je wilt als je vraag Hoe ziet mijn dag er vandaag uit? Ga één stap terug

7  Ga naar Diensten > MuziekIk adviseer je Spotify of Apple Music te activeren. Ga één stap terug

8 Ga naar Agenda en selecteer de agenda's die je gebruikt als je vraagt: Hey Google, wat is mijn volgende afspraak? Ga nu één stap terug

9 Je bent er helemaal klaar voor. Veel plezierige gesprekken met Google Assistant gewenst. 

In het voorgaande artikel kon je lezen hoe je Google Home installeer. Ik raad je aan beide apps op je telefoon te hebben staan. Het is absoluut wenselijk dat je kunt terugvallen op de handmatige bediening, indien de spraakbediening hapert. 

Beoordeling

eeneeneeneengeen

vorige 

Blijf op de hoogte van de laatste tips en artikelen
Please wait
Om de weblog handicap-vriendelijk te laten functioneren, kan ik geen cookies uitsluiten. Ik volg geen bezoekers. Vind je dat goed?